Cum să faci față arșiței

Vara e aici – zilele sunt mai lungi iar căldura este mai puternică. Deci, sunt o sumedenie de activități la aer curat care le puteți face cu cel mic! Însă, încercați să fiți atenți la vremea de afară și să găsiți o modalitate de a vă răcori. Aici sunt câteva idei cum să păstrați bebelușul răcoros care ar putea fi folositoare.

La ce să aveți grijă când ieșiți afară:

Intuiția dumneavoastră probabil deja vă spune, dar încercați să evitați soarele între orele 10 și 15 – atunci acesta este cel mai dăunător. Dacă este necesar să ieșiți în oraș, mergeți în umbră sau folosiți un transport. Puteți înota de dimineață, dar nu uitați să aplicați cremă de protecție solară și să reveniți înăuntru până la ora 10.

Îmbrăcăminte pentru căldură:

  • Alegerea hainelor potrivite este important – și este deobicei intuitiv.O regulă bună este să îmbăcați copilul cum vă îmbrăcați dumneavoastră cum vă simțiți în hainele dumneavoastră?
  • Unii părinți preferă să își îmbrace bebelușii în pantaloni lungi și cămăși când sunt afară, pentru că soarele de vară poate fi dăunător. Este o idee bună să le puneți și într-o pălărie.
  • Deoarece bebelușii nu transpiră la fel de efectiv ca și noi, o bună ventilare este crucială. Deci, hainele largi și materialele ca bumbacul și pânza sunt perfecte.

Loțiunea de soare este rege!

  • Sunt produse create special pentru copiii mici. Poate ați încercat deja niște brand-uri și ați găsit unul mai potrivit necesităților dumneavoastră?
  • Cu orice produs sau brand ales, urmăriți cantitatea de loțiune care o aplicați – fiecare piele are necesități diferite.
  • Aplicați loțiune de soare și sub haine – protejează pielea bebelușului așa cum hainele nu o fac.

Sfaturi de hidratare:

Hidratarea ajută extraordinar de mult când luptăm cu căldura.

  • Aveți încredere în intuiția dumneavoastră când vine vorba de ce are nevoie bebelușul dumneavoastră. Ei sunt buni la semnale atunci când nu le este comfortabil sau au nevoie de mai multă hidratare.
  • Puteți da copilașului dumneavoastră mai multă sau mai puțină apă sau alt lichid, orice credeți că este bine. Țineți cont și de vârsta copilașului.

Deci, sunteți gata de aventurile de vară? Spuneți-ne ce precauțiuni luați în cele mai fierbinți luni în comentariile de pe Facebook.