Vara alături de cel mic

Ce să faceți cu cel mic în timpul zilelelor calde de vară

Este vară și viața nu este foarte ușoară cu un copil, dar este cu siguranță interesantă! Acum este șansa voastră să îi luați pe micuți și să le arătați cît de complexă și bogată este viața. Este și o modalitate excelentă de a privi lumea printr-o nouă perspectivă, pentru că nimic nu vă face să vedeți lucrurile atît de proaspăt, ca privind cum un bebeluș le experimentează pentru prima oară. Iată cîteva sfaturi pe care vi le putem oferi pentru început:

1. Îndreptați-vă spre piscină

Dacă trebuie să vă răcoriți în vremea caldă, nu vă îngrijorați, bebelușii adoră să înoate. Este perfect și pentru voi. Poate veți reconsidera ideea toboganului, dar văzîndu-l pe micuț cum se descurcă în apă mai bine decît voi, e o bucurie mult mai mare, credeți-ne. În plus, dacă piscina este bine întreținută, vă puteți îngrijora mult mai puțin de bacterii, spre deosebire de apele mării, ale unui rîu sau ale unui lac.

 

 

2. Picnic la natură

Cu siguranță, există un parc undeva lîngă voi, sau chiar mai bine un munte, rîu sau cîmpie. Împachetați un prînz și plecați. Lăsați bebelușul să simtă cum iarba îi gîdilă picioarele și lăsați-l să vă stea în poală și să privească frunzele legănate de vînt. Chiar dacă sunt prea tineri pentru a se juca cu mingea, vor adora să urmăreasca alți jucători. Jocurile de frisbee, bicicletele, cîinii, păsările și veverițele sunt toate un divertisment de cinci stele. Doar observînd pămîntul și luînd iarba în mînă, vor invăța multe despre planeta pe care își vor                                                     petrece viața. Utilizați un scutec Pufies pentru a vă asigura că                                                     bebelușul se simte confortabil și lăsați-l să exploreze.

 

3. Plantați ceva

Nu există o modalitate mai bună de a îl învăța pe cel mic să fie responsabil decît să planteze ceva ce va vedea crescînd pe parcurs. Poate fi o floare acasă sau chiar un copac în parcul din apropiere. Imaginați-vă că bebelușul dvs. este un adolescent ce stă cu un prieten sub umbrele unui copac pe care l-au plantat la începutul călătoriei prin viață. Nu este acest motiv suficient?

 

 

4. Faceți-le cunoștință cu lumea animalelor

Aici confortul este vital, deoarece întîlnirea cu un animal necesită timp. Împachetați suficiente scutece Pufies și optați pentru o excursie unde veți vedea cît mai multe animale. Aceasta poate fi o excursie la grădina zoologică, astfel încît ei să experimenteze varietatea de forme de viață pe care pămîntul le găzduiește sau poate fi chiar o călătorie ecoturistică mai lungă. Mergeți la țară, arătați-le de unde provin ouăle, cum obținem lapte și povestiți-le despre colaborarea dintre oameni, cai, măgari, cîini și orice altceva.                                                     Cu siguranță va fi fascinant pentru ei.

 

5. Considerați un curs

Vara nu este doar pentru copil.Doriți să vă îmbunătățiți abilitățile lingvistice sau sau să deveniți mai bună la yoga? Ambele opțiuni sunt excelente și pentru cel mic. Doar văzînd că încercați să vă perfecționați, îi veți face mai ambițioși în viață. Iar despre implicațiile abilităților lingvistice și de flexibilitate, probabil că știți mai mult decît noi, deci ce mai așteptați?

 

 

6. Mîncați bine

Vara … timpul fructelor și legumelor înfloritoare. În cazul în care bebelușii sunt în perioada post alăptare, nu alegeți doar preferatul dvs., lăsați-i să încerce totul. Piure din legume sau fructe proaspete va fi mereu mai delicios pentru copil decît cutiile de la magazin. Folosiți minunile verii la maxim și faceți-o una memorabilă.

 

 

Care dintre aceste activităti doriți să le încercați cel mai mult? Spuneți-ne pe pagina noastră de Facebook și ne vom asigura să vă oferim unele chiar și mai bune 😉