Бејби, надвор е смрзнувачка

Кога зимата ни е на прагот, секогаш си го поставуваме истото прашање “дали морам да излезам надвор или не?”. Ве прашавме Вас, Pufies мамички, за да видиме кој ќе биде најчестиот одговор. Некои од одговорите беа позитивни “Свежиот воздух, иако ладен, е здрав во одреден количини”. Тоа би можело да биде “Сосема на кратко, Прочитај повеќе