Благодетите од читањето на бебе

Која содржина новороденчињата ја впиваат од книгите?

Повеќето од вас, Pufies мамички, се согласија дека е корисно да се чита на бебе.
И тоа е точно. Всушност постои значително голем број на резултати од истражувања спроведени на темава и листата на позитивни ефекти за вашето бебе постојано се зголемува.
Еве неколку добри причини зошто да почнете да му читате на вашето бебе доколку сеуште не сте почнале да го правите тоа.
Прочитај повеќе