КАКО ДА СЕ ПОДГОТВИТЕ ЗА ПОРОДУВАЊЕ

Девет месеци поминуваат изненадувачки брзо. Најдобро е да бидете подготвени кога ќе дојде време да се запознаете со вашето бебенце, затоа имаме неколку совети како да започнете со планирањето.
Прочитај повеќе