КАКО ДА ГО ОБЛЕЧЕТЕ ВАШЕТО БЕБЕ ЗА СИТЕ ВРЕМЕНСКИ УСЛОВИ

Купувањето облека за бебиња претставува едно од најголемите задоволства за мајките. Тие се толку слатки! Секако, тоа не е единствената причина за да се купи кошулче или панталончиња, мора да бидат изработени од квалитетни материјали за да го стоплат бебето или пак да не го потат, во зависност од сезоната. Откривме дека есента (и пролетта) се најтешки, дури и за возрасните! Излегуваш на прошетка, сончево е – и веќе во следниот момент, се смрзнуваш. Како да знаете дали вашето бебе се чувствува убаво и топло?
Прочитај повеќе