Останете во форма додека поминувате време со вашето малечко

Повеќето мајки ќе се согласат дека бебето го завзема најголемиот дел, а некогаш и целото ваше  внимание и време. Тоа не значи дека треба да го запоставите вашето здравје, линија и енергија. Проверети ги овие одлични вежби кои помагаат во елиминирањето на стресот и ви дозволуваат да си поминете време со себе истовремено вклучувајќи го и вашето бебе.
Прочитај повеќе