Како да се припремите за патување со бебе

Можеби ќе бидете изненадени, но патувањето со бебе може да биде прилично релаксирачко. Доенчињата не се до таа мера фрагилни како што родителите замислуваат дека се. Секако, важно е да проверите дали и колку се baby-friendly дестинацијата и сместувањето кое сте го одбрале. Имајте во предвид дека патувањето е сосема нов свет за вашето бебе и дека неговите реакции можеби нема да бидат какви што вие очекувате. Верувајте во себе, останете смирени и позитивни и вие и вашето бебе ќе бидете одлично! Па ако сте подготвени за вашето прво заедничко патување – ајде да почнеме со пакување!
Прочитај повеќе