Përfitimet e bebes kur i lexoni

Çka kuptojnë bebet e porsalindura nga librat?

Shumica nga ju, nëna Pufies, keni rënë dakord se është mirë t’i lexosh një fëmije. Dhe kështu është. Në fakt, ekziston një sasi e konsiderueshme e hulumtimeve rreth temës dhe lista e efekteve pozitive për beben tuaj është e gjatë.
Këtu janë disa arsye të mira për të filluar menjëherë ti lexoni bebes nëse veq nuk keni filluar deri më tani.
Lexoni më shumë