Si të pregatiteni për ditën e parë në çerdhe

 

Erdhi koha, ëh? E dijmë se sa e rëndësishme është kjo për ju – dita e parë në çerdhe për fëmijun tuaj! Poashtu e dijmë se nuk ndiheni plotësisht të sigurtë ta lini jashtë “folesë familjare”. Ndonjëherë është vështirë të adaptoheni në fillim, e dijmë këtë. Për këtë arsye, kemi pregatitur disa ide që mund të ju lehtësojnë juve dhe fëmijëve tuaj. Shikoni më poshtë!

Lexoni më shumë