SI TË VESHNI BEBEN TUAJ PËR ÇDO MOT

Të blesh veshëmbathje për fëmijët tuaj është një ndër gëzimet më të mëdha për një nënë . Ato janë thjeshtë, shumë të lezeçme! Natyrisht, lezeti nuk është arsyeja e vetme të blesh një palë pantollona apo një këmishë, ato duhet të jenë kualitative dhe duhet ta mbajnë beben të ngrohtë apo të freskët, varësisht nga sezona. Ne kemi zbuluar se vjeshta (pranvera poashtu) është më e komplikuara për ne, të rriturit! Ju dilni jashtë, është me diell – pak minuta më vonë, ju po ngrini. Pra, si mund ta dini nëse beba juaj po ndihet rehat dhe e ngrohtë?
Lexoni më shumë