Rrini fit përderisa kaloni kohë të mirë me të vegjëlit tuaj

Shumica e nënave do të pajtoheshin që një bebe të merr gati tërë kohën dhe vëmendjen, nëse jo krejt. Kjo nuk do të thotë që ju nuk duhet ti kushtoni vëmendje shëndetit, tonit dhe mirëqenies suaj. Shikoni këto ushtrime interesante që ndihmojnë në uljen e stresit dhe që ju lejojnë të kaloni kohë mami-dhe-unë me beben në të njejtën kohë.
Lexoni më shumë