Lojëra në natyrë për mamin dhe bebin

Me Shtatorin duke afruar, koha jashtë po fillon të freskohet dhe të bëhet më e këndshme. Shfrytëzoni këto momente të mrekullueshme me zemrën tuaj të vogël dhe kaloni kohë në natyrë!
Lexoni më shumë

Forconi lidhjen nënë-baba-foshnje

Bebet fillojnë të krijojnë lidhje me nënat e veta derisa janë ende në stomak. Në momentin që lindin, baballarët fillojnë të kenë një rol të rëndësishëm në jetën e tyre. Është e rëndësishme për beben të krijoj lidhje të fortë me të dy prindërit – poashtu edhe per juve. Koha e kaluar bashkë është shumë e çmuar.
Lexoni më shumë

Eja të luajmë, mami!

Tani që Dimrin e kemi tek dera e shtëpisë, ne kemi tendenca për të shpenzuar më shumë kohë brenda shtëpisë. Por fëmijët e vegjël gjithmonë kanë qeftë dalin jashtë në këtë kohë! Më poshtë i keni disa ideja që ti mbani të zënë në shtëpi.

Lexoni më shumë