Првиот Божиќ на моето бебе

Од сите празници кои ги прославуваме во текот на годината, Божиќ е најидеален за прославување во кругот на семејството заедно со нашите најблиски. Новиот член на семејството најчесто не ја разбира сета таа збрка околу празниците, но сигурно е фасциниран од светилките и блескавите играчки на Божиќното дрвце. Сепак, првиот Бадник може да биде многу посебен за бебето и

Прочитај повеќе