Велигден за малечките

Pufies совети за празниците

Никогаш не е прерано за да се научи вредноста на поминување квалитетно време со семејството.
А секој празник е одлична можност за да го научите вашето бебенце на овие вредности. Шансите дека вашето малечко ќе меморира некој специфичен податок се многу мали, но
Прочитај повеќе