Лето со бебе

Што да правите со вашите малечки во текот на топлите летни денови

Лето е и животот со бебе не е така лесен, но е дефинитивно интересен! Сега е вашата шанса да ги изнесете вашите малечки и да им покажете колку е животот разнолик и богат. Тоа е исто така шанса за вас да ѕирнете во светот од сосема нова перспектива, затоа што ништо не може да ве натера да ги доживеете работите одново како што тоа може да го направи едно бебе искусувајки ги работите за прв пат. Еве неколку совети што ние можеме да ви ги дадеме за почеток :
Прочитај повеќе