Како да се подготвите за првиот ден во градинка

 

Дојде и тоа време? Знаеме колку е важен овој момент за вас – вашето дете тргнува во градинка! Исто така знаеме дека никогаш нема да бидете сосема подготвени да го напуштат “домашното гнездо”. Понекогаш е тешко да се прилагодиме на почетоците. Затоа составивме неколку идеи кои можеби ќе ви го олеснат процесот на вас и вашето малечко. Проверете ги!
Прочитај повеќе