Како да се справите со топлината

Летото ни пристигна – деновите се подолги, а температурите стануваат се повисоки. Тоа значи дека на располагање имаме еден куп ативности на отворено кои можеме да ги практикуваме со нашето малечко! Но внимавајте на временските услови и секогаш бидете во близина на ладовина. Во прилог се неколку корисни идеи за тоа како да го заштитите вашето бебе од високите температури.

Прочитај повеќе