Vera me beben

Aktivitete me beben tuaj gjatë ditëve të nxehta të Verës

Ka ardhur vera dhe jeta është, e po, jo taman e lehtë me një bebe, por është definitivisht interesante! Tani është shansi juaj ti merrni fëmijët tuaj me veti jashtë dhe ti’a tregoni se sa e pasur dhe gjerë është jeta. Poashtu është një mundësi e mirë për ju ta shikoni botën nga një perspektivë tjetër, sepse asgjë nuk ju bën të shikoni gjërat përsëri sikur kur e shikoni beben tuaj të eksperiencoj botën për herë të parë . Këtu janë disa këshilla me të cilat mund të filloni:
Lexoni më shumë