Dhëmbët e parë të bebes suaj

Me të vërtetë ju duket sikur beba ka lindur vetëm një javë më herët…dhe ju sapo keni zbuluar që vetëm sa kanë filluar ti dalin dhëmbët! Kjo është një kohë shumë emocionuese për çdo nënë por mund të jetë edhe e vështirë.
Lexoni më shumë