Si ta përballoni nxehtësinë

Vera është këtu – ditët janë më të gjata dhe nxehtësia është më e fortë. Kjo nënkupton plot aktivitete jashtë shtëpisë me vogëlushët tuaj! Por kushtoni vëmendje motit që të gjeni mënyrë për tu freskuar. Më poshtë keni disa ide se si të mbani freskët vetën dhe fëmijët tuaj gjatë verës.
Lexoni më shumë