Çka po mundohet të thotë beba?

Askush nuk i kupton vogëlushët tuaj më mirë se ju, kështu që besoni vetës dhe gjithçka do të shkojë mirë. Këtu janë disa udhëzime për mendjen tuaj.
Lexoni më shumë

Muajt e parë të bebes: Një udhëzues për nënat e reja

Njeriu i vogël i juaj ka ardhur! Duke i mbajtur ata, ju mund të mendoni se sa e mahnitshme është që ata janë kaq të vegjël, megjithatë kanë shumë rëndësi për ty… të jesh një nënë për herë të parë mund të jetë sfidë në fillim, por pa dyshim – pakoja e vogël e juaj e gëzimit ja vlen. Ja çfarë duhet të prisni gjatë muajve të parë.
Lexoni më shumë

FAKTE BEFASUESE PËR BINJAKËT

A janë binjakët dyfish telashe? Ndoshta, por ne mendojmë se lidhja që krijojnë me njëri tjetrin është e bukur. Sa mendoni se dini rreth binjakëve? Vazhdoni të lexoni dhe do e merrni vesh.
Lexoni më shumë

Çka është Movember?

Ndoshta keni dëgjuar për Movember, projekti jo-fitimprurës që mbledh para për kancerin duke i kërkuar mashkujve që të rrisin musteqet për 30 ditë, dhe pastaj duke e rruar të gjithën në një parti musteqeje. Fakti që Movember është tani një fenomen ndërkombëtar nuk është diçka e pazakontë fare, duke e marrë parasysh historinë e këtij eventi 13 vjet të vjetër.
Lexoni më shumë