Forconi lidhjen nënë-baba-foshnje

Bebet fillojnë të krijojnë lidhje me nënat e veta derisa janë ende në stomak. Në momentin që lindin, baballarët fillojnë të kenë një rol të rëndësishëm në jetën e tyre. Është e rëndësishme për beben të krijoj lidhje të fortë me të dy prindërit – poashtu edhe per juve. Koha e kaluar bashkë është shumë e çmuar.
Lexoni më shumë

Pashkët për të vegjëlit

Këshilla Pufies për festa

Nuk është kurrë herët të kuptosh vlerën kohës që kalon me familjen tuaj.
Dhe çdo rast feste është një mënyrë e mirë që të ia mësoni këtë bebes tuaj.  Gjasat për të mbajtur mend detajet janë shumë të vogla, por
Lexoni më shumë

Krishtlindjet e para të bebes sime

Krishtlindjet janë një festë e orientuar drejt familjes dhe një rast i mrekullueshëm për tu bashkkuar dhe festuar me familjarë dhe të afërm. Anëtari i ri i familjes zakonisht nuk e kupton të gjithë zhurmën dhe më shumë habitet me dritat dhe dekorimet në pishë. Prapë, krishtlindjet mund të jenë shumë të veçanta për beben

Lexoni më shumë