Çka është Movember?

Ndoshta keni dëgjuar për Movember, projekti jo-fitimprurës që mbledh para për kancerin duke i kërkuar mashkujve që të rrisin musteqet për 30 ditë, dhe pastaj duke e rruar të gjithën në një parti musteqeje. Fakti që Movember është tani një fenomen ndërkombëtar nuk është diçka e pazakontë fare, duke e marrë parasysh historinë e këtij eventi 13 vjet të vjetër.
Lexoni më shumë