Pashkët për të vegjëlit

Këshilla Pufies për festa

Nuk është kurrë herët të kuptosh vlerën kohës që kalon me familjen tuaj.
Dhe çdo rast feste është një mënyrë e mirë që të ia mësoni këtë bebes tuaj.  Gjasat për të mbajtur mend detajet janë shumë të vogla, por
mënyra se si i bëni të ndihen mund të shtroj bazën e qëndrimit të tyre ndaj të gjitha festave më vonë në jetë. Ju vetëm duhet ti mbani të përfshirë në proceset dhe silleni gjithçka rreth argëtimit me familje dhe shokë.

Këtu janë disa këshilla nga ne për Pashkët me të vegjëlit tuaj:

1. Ngjyrosni vezët së bashku

^07E398F03665979259A7375499240834111BB9E617673190EA^pimgpsh_fullsize_distr Krijimi i rrëmujës me mamin dhe babin ëshë një gjë që nuk doni ta humbisni. Natyrisht, disa vezë mund të thyhen dhe shumë ngjyra të derdhen, por mos keni merak për këtë. Vetëm sigurohuni që të mbuloni një pjesë të madhe me najlon, bëni gati shumë faculeta dhe vishuni siç duhet. Sa i përket rrobave, vishni diçka që nuk ju vie keq kur bëhet pis kurse për beben diçka të rehatshme dhe që lahet lehtë – Ne ju rekomandojmë pelena Pufies dhe një dush në vaskë 😉

 

2. Organizoni një gjueti për vezë

^4A63E258C28970FB8E0D7FFED2F06A76850473667C9C2A949D^pimgpsh_fullsize_distr “Msheftas” klasike me vezë. Kjo traditë është më shumë për fëmijë por mundet të përshtatet edhe për foshnje. Siguroni perimetrin, mos i fshehni vezët shumë mirë dhe lejoni ata ti thejnë vezët që i kanë gjetur, kështu ata gëzohen shumë. Apo ndonjë shpërblim tjetër. Kërkimi për vezë nuk do të thotë që duhet të jetë me orar – ajo mund të vazhdojë deri në mbrëmje..

 

 

 

 

3. Përfshini në tavolinë

^3494D02C16CBA92593D35C2CC6B0F73E75D0484A7309570150^pimgpsh_fullsize_distr Ju mund ta vishni beben në një kostum lepuri që ta mbani vëmendjen tek ata në mënyrë që mos të ndihen të lënë anash. Nëse beba është mjaft e rritur, ju mund të ndani me ta edhe ushqimin festiv – bëni ca vezë pure dhe bëjeni ushqimin më unik.

 

 

 

 

 

 

4. Ftoni miqtë e tyre

^1C930D4204F901A14EC2ECA5D04D25E6F59F2E48A9551787F0^pimgpsh_fullsize_distr

Edhe pse edhe prindërit mund të jenë argëtues, të kesh një mik të moshës së njejtë dhe ca lodra ëshë gjithmonë mirë. Nëse mund ta ftoni një bebe tjetër që ti bëjnë shoqëri njëri tjetrit, kjo do ishte mirë për të gjithë.

 

 

 

 

 

5. Jepni një shembull të mirë

work_march_note_post6 Ata kopjojnë gjithçka që ju bëni, kështu që argëtohuni ashtu që edhe ata të argëtohen 😉

 

 

 

 

 

 

 

Ne shpresojmë se këto këshilla kanë qenë të dobishmë dhe neve na vie mirë të dëgjojmë mendimet e juaja rreth kësaj teme në faqen tonë në Facebook.

Kaloni Pashkë të lumtura me familje dhe shoqëri!